twee ronddraaiende cirkels die getoond worden op het moment dat een pagina nog geladen wordt

+31 (0)88 408 08 88    info@misdaadspellen.nl

Informatie Misdaadspellen

Misdaadspel bestellen

Hoe bestel ik een misdaadspel?

Wanneer u een misdaadspel heeft uitgekozen, klikt u op de knop bestellen. U komt vervolgens op de pagina van het spel waar u de gewenste informatie in het formulier kunt invullen. Hierna maakt u uw klantgegevens aan. Bestel hier een misdaadspel voor kinderen. En via deze link kunt u een misdaadspel voor volwassenen bestellen. U kunt een misdaadspel boeken op iedere dag (maandag t/m zondag) van 10:00 uur tot 23:30 uur. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een automatische e-mail met uw klantgegevens en een e-mail met uw besteloverzicht.

Levertijd Misdaadspel

Wanneer ontvang ik mijn bestelde spel?

Dit is afhankelijk van het spel waar u voor heeft gekozen en of u heeft aangegeven de weersverwachting af te willen wachten. Wanneer u een misdaadspel voor volwassenen bestelt, ontvangt u ongeveer één week voor de datum van het spel het misdaadspel in huis. Wanneer u heeft gekozen voor een misdaadspel voor kinderen, heeft u de mogelijkheid te kiezen voor het afwachten van het weer. Wanneer u heeft aangegeven het spel direct te willen ontvangen, wordt het pakket direct de eerstvolgende werkdag verzonden. Wanneer u heeft gekozen het weer te willen afwachten, wordt het pakket uiterlijk vijf werkdagen voor de datum van het misdaadspel verzonden.

Betaalmogelijkheden

Hoe kan ik mijn misdaadspel betalen?

U heeft de mogelijkheid om uw bestelling te betalen via iDeal, Paypal of op factuur. Bij de keuze voor betalen via iDeal, wordt u direct verwezen naar de betaalpagina via internetbankieren. Bij de keuze voor Paypal, wordt u doorverwezen naar de betaalomgeving van Paypal. Bij betaling op factuur ontvangt u direct na het plaatsen van uw bestelling een bevestiging en factuur per e-mail. U kunt tevens de factuur bekijken op onze website als u bent ingelogd.

Indien u na de gekozen optie, toch voor een andere betaalmogelijkheid wenst te kiezen, kunt u de betaalwijze wijzigen door te klikken op uw ordernummer in de orderbevestiging. U komt vervolgens in uw klantomgeving terecht op onze website, waar u de betaalmethode kunt wijzigen.

België

Kan een misdaadspel ook in België plaatsvinden?

Een misdaadspel vindt plaats op een locatie naar keuze, door heel Nederland en België. Bij een misdaadspel voor kinderen dient u te beschikken over minimaal 1 laptop/iPad met internetverbinding en mobiele telefoon. Bij een misdaadspel voor volwassenen heeft u minimaal 3 laptops/iPads met internetverbinding en een mobiele telefoon nodig.

Prijzen

Wat kost een misdaadspel?

Een misdaadspel voor kinderen in de leeftijdscategorie 7 t/m 10 jaar kost € 99,50 voor een team t/m 15 deelnemers. Dit is uit te breiden naar een team van 20 deelnemers voor € 119,50 of 30 deelnemers voor € 139,50.

Een misdaadspel voor kinderen in de leeftijdscategorie 10 t/m 13 jaar kost € 119,50 voor een team t/m 15 deelnemers. Dit is uit te breiden naar een team van 20 deelnemers voor € 139,50 of 30 deelnemers voor € 159,50.

Een misdaadspel voor volwassen kost € 158,50 voor een team t/m 12 deelnemers. Bij meer deelnemers dient u een extra misdaadspel bij te bestellen.

Duur

Hoe lang duurt een misdaadspel?

Een misdaadspel voor kinderen van 7 t/m 10 jaar duurt gemiddeld 2 tot 2,5 uur. De duur van een buitenfeestje is naar wens in te korten of te verlengen door een langere route aan te houden.

Een misdaadspel voor kinderen van 10 t/m 13 jaar duurt gemiddeld 3 tot 3,5 uur. De duur van een buitenfeestje is naar wens in te korten of te verlengen door een langere route aan te houden.

Een misdaadspel voor volwassenen duurt gemiddeld 3 tot 3,5 uur.

Benodigdheden

Wat is er nodig voor een misdaadspel?

Voor de misdaadspellen voor kinderen heeft u 1 computer/iPad nodig met internetverbinding en per team een mobiele telefoon. Ter voorbereiding adviseren wij om de spelwebsite vooraf te testen. Voor een kinderfeestje buiten dient u ter voorbereiding zelf een plattegrond van de omgeving uit te printen met de route die u heeft uitgezet. De geleverde enveloppen verstopt u op de route. Bij een kinderfeestje binnen verstopt u een geleverde envelop met belangrijk bewijs in de omgeving, of u kunt een bekende vragen dit als "geheim agent" aan de kinderen te overhandigen.

Voor de misdaadspellen voor volwassenen heeft u minimaal drie laptops/iPads nodig met internetverbinding en twee mobiele telefoons. U hoeft geen voorbereidingen te treffen voor een misdaadspel voor volwassenen.

Live-begeleiding

Komt de begeleider op locatie?

De begeleider van zowel de misdaadspellen voor kinderen als voor volwassenen komt niet op locatie, voor deze prijs is dat ook niet mogelijk. De spellen worden alleen maar realistischer en spannender doordat de begeleiding op afstand plaatsvindt en niet op locatie.

De begeleider van de misdaadspellen voor kinderen begeleidt de kinderen via de telefoon. De begeleider belt als geheim agent met de kinderen om bijvoorbeeld codeberichten door te geven of te ontvangen. Bij de binnenfeestjes voor kinderen van 10 t/m 13 jaar heeft de begeleider ook per e-mail contact met de kinderen. De kinderen kunnen de geheim agent altijd bellen wanneer zij verdachte personen in de omgeving zien, of wanneer zij bijvoorbeeld vragen hebben. De geheim agent zit op het hoofdkantoor, op een geheime locatie in Nederland van waaruit hij zogenaamd geheim agenten op locatie aanstuurt om bijvoorbeeld verdachte personen te ondervragen die de kinderen zijn tegengekomen.

De begeleider van de misdaadspellen voor volwassenen begeleidt de spelers per e-mail via de online crime databank en per telefoon. De begeleider is een rechercheur van de NBRD en is op het hoofdkantoor werkzaam om de spelers te voorzien van nieuwe informatie en collega's en agenten aan te sturen wanneer er een nieuwe getuige of bewijs wordt ontdekt. De spelers kunnen altijd contact opnemen met de begeleider voor vragen of wanneer zij toegang nodig hebben tot bijvoorbeeld een nieuw dossier of een nieuw verhoor aan willen vragen.